Goedkope hondenmand of hondenbench kopen

We hebben een uitgebreid assortiment in elke prijsklasse

Vanaf 70 euro gratis verzending naar Nederland en België

14 dagen bedenktijd

Snelle levering

Goede service

Hondenbenches

Een hondenbench wordt meestal aangeschaft als er een nieuwe hond of pup wordt verwelkomd in de familie. De bench wordt soms gebruikt om de hond voor zindelijkheidstraining, maar het is vooral een plek waar een hond zich kan terugtrekken. We horen vaak dat een hondenbench wordt geassocieerd met straf geven. Dat is absoluut niet waar. Als wij bij onze hond bench roepen dat gaat het er direct naar toe en krijgt hij natuurlijk wel een beloning. Overigens gaat hij ’s-nachts gewoon zelf in de bench liggen als hij daar zit in heeft. Het is een teckel dus dan weet je het wel.

Een hondenbench is een plek waar de hond zich veilig voelt. Zeker bij een pup is ook het ideaal als je de bench afsluit, zodat je enthousiaste pup niet het interieur van je woning gaat aanpassen. We leveren hondenbenches in verschillende maten van groot tot klein.

Een opvouwbare hondenbench is ook handig als je hond gaat logeren of op vakantie gaat. Het is makkelijk in elkaar te zetten en in een nieuwe omgeving is de bench een rustpunt voor jouw hond. Wij hebben ook reisbenches voor de auto die voorzien is van een isofix systeem. Ideaal om je hond veilig te vervoeren.

Naast hondenbenches hebben wij ook hondenhokken voor buiten. Ze zijn gemaakt van Noors grenen FSC®-gecertificeerd hout en van kunststof. We hebben ze in verschillende maten en kleuren. De hondenhokken zijn weersbestendig, zodat je hond droog blijft bij slecht weer.

Wil je een hondenbench of -hok kopen, bekijk dan snel ons aanbod.

hondenmand

Hondenmanden

Een hond kan eigenlijk niet zonder een hondenmand. Je hond vindt het heerlijk om in een hondenmand te liggen. Een plekje voor zichzelf waar hij/zij lekker weg kan dromen en kan rusten. Maar vooral is een hondenmand een plek waar een hond tot rust komt en zich weer volledig kan herstellen en opladen voor wat er gaat komen. Zeker voor een pup is het belangrijk dat hij/zij voldoende rust krijgt.

Doggybench heeft een uitgebreid assortiment hondenmanden. We hebben hondenmanden voor kleine honden zoals een jack russel, teckel of een maltezer. Maar ook voor grote honden zoals een Rhodesian Ridgeback, Ierse wolfshond of een Rotweiler. Wij hebben hondenmanden in verschillende kleuren en natuurlijk maten. Zo kun je zelf bepalen wat het beste past in uw huis. Ook hebben wij hondenmanden in verschillende materiaalsoorten (fluweel, polyester, katoen en textiel). Dus voor ieder zijn/haar smaak.

Naast een hondenmand heeft een je hond ook behoefte aan een hondenkussen. Lekker op de kussen liggen en dan de boel buiten of binnen in de gaten houden. Uiteraard valt je hond ook wel in slaap op zo’n zachte hondenkussen die je gekocht is bij Doggybench.

Een (goedkope) hondenmand kopen eventueel inclusief een kussen, ga dan snel naar de shop.

hondenbenodigdheden

Hondenreisbenodigdheden

Tja, we gaan natuurlijk vaak op reis en we willen onze hond uiteraard meenemen. We hebben een groot assortiment van vervoersboxen in verschillende kleuren en maten. Wij hebben ook reisvoerbakken. Wel zo handig als je hond honger of dorst heeft. Daarnaast hebben wij reisaccessoires zoals een afscheiding voor in de auto, een loopplank, een autogordel, een hondenzitje en nog veel meer.

Ga je vaak weg met de auto, de fiets of het vliegtuig en wil je jouw honden veilig vervoeren,  bekijk dan welke mogelijkheden wij je bieden.

Hondenriemen

Doggybench heeft een zeer uitgebreid assortiment van hondenriemen, hondentuigjes en hondenhalsbanden. Je hond wil graag gaan wandelen, want hij wil zijn energie kwijt. Maar dat moet dan wel veilig en comfortabel gebeuren. Let vooral op bij halsbanden dat het niet te groot of te klein is. In feite moet er ongeveer 2 vingers tussen de nek van de hond en geplaatst kunnen worden. Hondentuigjes verdelen de druk, waardoor dit ideaal is voor honden met een zwakke rug zoals een teckel.

Heb je nog vragen?

Over ons assortiment of kun je jouw product niet vinden, neem dan contact met ons op. 

Shopping Cart
Scroll naar top